Menut

Tapahtumatalo Bank menut

Buffetmenut 1.1. – 30.6.2026

Vihersalaattia & vuonankaalia sekä sinappidressinkiä                                                                     Veg,G

Myskikurpitsaa, belugalinssi-purjosalaattia & sitruunatimjamivinegrettiä Veg,G

Vesterbottenjuustoa, kuminanäkkileipää & karpalohilloketta                         L

Graavattua kirjolohta & piparjuuri-ranskankermassa maustettuja kurkkuja                          L,G

Panko friteerattuja rapukakkuja & sataykastiketta                 M

Hiiligrillattua häränpaahtopaistia & selleriremouladea                                                                                               M,G

Bankin levain & vaahdotettua pähkinävoita                                                           L

Pääruokana

Kananpoika tournedos marsalakastikkeessa & gryere-perunagratiinia        L,G

(buffet ilman pääruokaa 49€)

Jälkiruokana

Rosmariinilla maustettua panna cotta & mustaherukka macarons               L,G

Vihersalaattia sekä fenkolia ja veriappelsiinivinegretteä                                   Veg,G

Paahdettua bataattia & kvinoaa sekä aurinkokuivattuja tomaatteja Veg,G

Vaahdotettua fetaa, tomaattitartar & pistaasia                                                                                 L,G

Ndujalla maustettuja tiikerirapuja & munakoiso-kikhernesalaattia                                           L,G

Nokikirjolohta & lehtikaalipistouilla maustettua perunasalaattia                                               M,G

Salamia, serranonkinkkua & caponata ”salsaa”                                                                                  M,G                   

Bankin foccacia & persilja-oliivilevitettä                                                                                               L

Pääruokana

Grillattua meribassia, tomaatti-rosmariinipolentaa & gremolata                   L,G

(buffet ilman pääruokaa 55€)

Jälkiruoka

Bankin Tiramisu                                                                                    L,G

Pöytiin tarjoiltavat menut 1.1.-30.6.2026

Vesterbottenjuusto vanukasta, maa-artisokka creme & karpalohilloketta

Hiillostettua nieriää, muhennettua maa-artisokkaa & purjoa sekä tummaa fenkolikastiketta

Crema catalana & mantelikeksiä

Paahdettua tiikerirapukakkua & kirjolohta ”tataki” sekä korianteripestoa

Rapeaa ankanrintaa, macaireperunaa & tummaa vadelmakastiketta

Tarte tatin & vaniljacreme

Vegaaninen & gluteeniton

Kylmäsavustettua tofua, fenkoli-veriappelsiinisalaattia & fermentoitua valkosipulia

Grillattu seitanpihvi, maa-artisokkakroketti & lehtikaali-misokastiketta

Tarte tatin & vaniljacreme

Menut tarjoillaan vähintään 40 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 10 arkipäivää ennen tilaisuutta.

Laskutamme 5 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.