Tapahtumatalo Bank menut
Vaihtoehtoina tilaisuuksiin tarjoamme kausittain vaihtuvia buffetmenuja sekä pöytiin tarjoiltavia menuja.
Suunnittelemme mielellämme kanssanne juuri teidän tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden!
Katso myös:
Buffetmenut 1.1. – 30.6.2026
MENU FRESSI 64,00
Vihersalaattia & vuonankaalia sekä sinappidressinkiä Veg,G
Myskikurpitsaa, belugalinssi-purjosalaattia & sitruunatimjamivinegrettiä Veg,G
Vesterbottenjuustoa, kuminanäkkileipää & karpalohilloketta L
Graavattua kirjolohta & piparjuuri-ranskankermassa maustettuja kurkkuja L,G
Panko friteerattuja rapukakkuja & sataykastiketta M
Hiiligrillattua häränpaahtopaistia & selleriremouladea M,G
Bankin levain & vaahdotettua pähkinävoita L
Pääruokana
Kananpoika tournedos marsalakastikkeessa & gryere-perunagratiinia L,G
Jälkiruokana
Rosmariinilla maustettua panna cotta & mustaherukka macarons L,G
MENU BANK 65€
Vihersalaattia sekä fenkolia ja veriappelsiinivinegretteä Veg,G
Paahdettua bataattia & kvinoaa sekä aurinkokuivattuja tomaatteja Veg,G
Vaahdotettua fetaa, tomaattitartar & pistaasia L,G
Ndujalla maustettuja tiikerirapuja & munakoiso-kikhernesalaattia L,G
Nokikirjolohta & lehtikaalipistouilla maustettua perunasalaattia M,G
Salamia, serranonkinkkua & caponata ”salsaa” M,G
Bankin foccacia & persilja-oliivilevitettä L
Pääruokana
Grillattua meribassia, tomaatti-rosmariinipolentaa & gremolata L,G
(buffet ilman pääruokaa 55€)
Jälkiruoka
Bankin Tiramisu L,G






Pöytiin tarjoiltavat menut 1.1.-30.6.2026
MENU MEKLARI 63€
Vesterbottenjuusto vanukasta, maa-artisokka creme & karpalohilloketta
Hiillostettua nieriää, muhennettua maa-artisokkaa & purjoa sekä tummaa fenkolikastiketta
Crema catalana & mantelikeksiä
MENU BANK BISTRO 63€
Paahdettua tiikerirapukakkua & kirjolohta ”tataki” sekä korianteripestoa
Rapeaa ankanrintaa, macaireperunaa & tummaa vadelmakastiketta
Tarte tatin & vaniljacreme
KAMREERI 55€
Vegaaninen & gluteeniton
Kylmäsavustettua tofua, fenkoli-veriappelsiinisalaattia & fermentoitua valkosipulia
Grillattu seitanpihvi, maa-artisokkakroketti & lehtikaali-misokastiketta
Tarte tatin & vaniljacreme
Menut tarjoillaan vähintään 40 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 10 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme 5 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
