Ohita navigaatio

MENUT

Buffet menut 1.1-30.6.2023

Menu Fressi 62,00

Vihersalaattia, krasseja ja valkoista balsamicoa
Kevyesti savustettua kotijuustoa, sitruunaverbenalla maustettuja tomaatteja ja oliiviöljyhelmiä
Halloumi-munakoisosalaattia, granaattiomenaa ja sumakilla maustettua jogurttikastiketta
Myrskylän kylmäsavulohta, pikku blinejä ja vaahdotettua smetanaa
Blackened tiikerirapuja, fenkoli-retikkasalaattia ja yuzusoijadressing
Kananpoikaballontine, balsamicosipuleita ja mustapippuricremeä
Bankin foccacia ja lime-chilihummusta

Pääruoka
Mureaa häränBriskettiä BBQ-savukirsikka kastikkeessa, cajun-perunoita ja paahdettua maissia
(menu ilman pääruokaa 51,00)

Jälkiruoka
Karpalo panna cotta, merisuolakinuskia ja puolukkamarenk

Menu Klassikko 69,00

Puutarhurin salaattia ja rakuunadressing
Misopaahdettuja munakoisoja ja savupaprikalla maustettuja kikherneitä
Kolatun valma brie-juustoa, paahdettua persiljajuurta ja karamellisoitua päärynää
Nokisiikaa, sitruuna marinoitua perunaa, siianmätimoussea ja tillihelmiä
Jäämeren katkarapuja, skågenmajoneesia ja paahdettua perunarieskaa
Hiillostettua härkää, pikkelöityä retikkaa ja seesamaiolia
Bankin levain leipää ja vaahdotettua pähkinävoita

Pääruoka
Grillattua taimenta, mustajuuririsottoa ja sinisimpukka-ruohosipulikastiketta
(menu ilman pääruokaa 58,00)

Jälkiruoka
Suklaa brownie ja ananas-chilihilloketta

Pöytiin tarjoiltavat menut 1.1-30.6.2023

Meklari 63,00
Kevyesti savustettua kotijuustoa, sitruunaverbenalla maustettuja tomaatteja ja oliiviöljyhelmiä


Grillattua siikaa, belugalinssi-fenkoliragout ja Noilly prat-kastiketta


Vadelmatriffle, paahdettua valkosuklaata ja lakritsakreemiä

Pankinjohtaja 67,00
Taimenta jääkellarin tapaan, maa-artisokkaa ja tillihelmiä


Grillattua kotimaista häränsisäfileetä, myskikurpitsaa, tattaria ja marsalakastiketta


Suklaakakkua ja mustaherukkaa

Kamreeri 55,00 vegaaninen
Seesam paahdettuja osterivinokkaita, misolla maustettua persiljajuurimousseline ja vesikrassi pistou


Huhtasienillä maustettu vegan butcher pihvi, myskikurpitsapyreetä, lehtikaalia ja linssejä


Kaura-suklaa ganache, veriappelsiinia ja lakritsacrumblea

Menut tarjoillaan vähintään 20 henkilön seurueille ja buffetit vähintään 50 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.