MENUT

Buffetit 1.1.-31.12.2019

MENU PROVENCE – 59,00

Vuohenjuustoa, kuivattuja pikkutomaatteja ja rucolaa L,G
Marinoitua parsaa, kananmunaa ja savustettua kirjolohenmätiä L,G
Caesarsalaattia katkaravuista L
Serranokinkkuun käärittyä kananpoikagalantiinia L,G
Hiillostettua seesamilla maustettua luomuhärkätartaria L,G
Yrtti-vihersalaattia L,G
Dijon-sinappikastiketta L,G
Sitruunamajoneesia L,G
Vihreää tapenadea L,G


Patonkia ja voita L


Paahdettua lohta, tattikastiketta ja paistettuja vihanneksia L,G


Pieniä sitruuna-marenkipiiraita ja vadelmakastiketta L

Buffet ilman pääruokaa
48,00

MENU ORIENTAL – 52,00

Chili-jättikatkarapusalaattia L,G
Limelohta ja seesamilla marinoitua wakamea L,G
Tabbouleh – libanonilaista yrttisalaattia L
Satay-kananpoikaa ja teriyakinuudeleita L
Kasviskevätkääryleitä ja nuoc cham –dippiä L
Poppadumeja ja pitaleipää L
Tzatzikia ja hummusta L,G


Karamellipossua ja kananmunan kanssa paistettua riisiä L,G


Limepannacottaa ja vaniljamarinoitua ananasta L,G

Buffet ilman pääruokaa
42,00

COCKTAILPALAT – 6,00 / kpl

Tataki-lohta ja wasabikreemiä
Katkarapu-avokadocrostini
Savusilakkarilletteä Åbyn näkkileivällä
Seesamhärkää ja yuzu-majoneesia
Kylmäsavuporomoussea mallasleivällä
Parsaterriiniä ja tomaattia
Siianmätimoussella täytetty tuulihattu
Sienitartaria palttoonnapilla
Vuohenjuustopiirakkaa ja pähkinää
Mustaleima-juustoa ja vadelmaa
Kylmäsavulohisandwich


Suklaata ja marmeladia
Sitruunatarteletti
Macarons
Mantelikakkua

Pöytiin tarjoiltavat menut 1.1.-31.12.2019

MENU I

Poronpotkaterriiniä, herkkutattismetanaa ja grillattua perunarieskaa L


Paahdettua lohta, sitruuna-perunamuffini ja timjami-valkoviinikastiketta L,G


Vadelmalehikäinen L

56,00

MENU II

Rucolasalaattia, parmesankeksiä, kuivattuja pikkutomaatteja ja pinjansiemeniä L,G


Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä kananpoikaa, salviakastiketta ja perunakakku L,G


Suklaavanukasta ja pistaasivaahtoa L,G

53,00

MENU III

Katkarapua, marinoitua vihreää parsaa ja savustettua kirjolohenmätiä L,G


Grillattu härän fileepihvi, pippuri-punaviinikastiketta ja kevyesti valkosipulin kanssa paahdettua perunaa L,G


Hasselpähkinäkakkua ja sitruunalla maustettua mascarponea L

55,00

MENU IV

Savulohirilletteä, krassia ja mallasleipää L


Kotimaisen viljaporsaan noisetteja, grillattua bataattia ja konjakki-kermakastiketta L,G


Valkosuklaamoussea, mansikkaa ja lakritsisiirappia L,G

50,00

VÄLIRUOKAVAIHTOEHTOJA

Hummerikeitto
Vihersalaatti
Sitruunasorbetti
Kotimainen juusto ja omena-pähkinäkompottia

6,00 / annos

Menut tarjoillaan vähintään 20 henkilön seurueille ja buffetit vähintään 50 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.