Buffet menut 1.8-31.12.2022
Klassikko 63,00
Vihersalaattia ja versoja, sinappidressing
Myskikurpitsa-spelttisalaattia, persiljajuurta, kurpitsasiemeniä sekä kirveliä
Pieniä vuohenjuusto toasteja ja rosmariinihunajaa
Kylmäsavustettua kirjolohta ja fenkoli-kukkakaalipikkelssiä
Jäämeren katkarapuja, sahrami-limeaiolia ja haricot-aurinkokuivattutomaattisalaattia
Hauhalan hanhirilletteä, mantelibriossia & viikunachutney
Rosmariinifocacciaa ja chilihummusta
Pääruoka
Grillattua kotimaista härän flank steak, timjami-perunagratiinia sekä portviinikastiketta
(Buffet ilman pääruokaa 54,00)
Jälkiruoka
Vadelma pavlova, manteli crumblea & kanelikinuskia
Fressi 59,00
Vihersalaattia ja versoja, vadelmavinaigretteä
Savustettua munakoisoa, sahrami-manteli couscous sekä rucolapistou
Paahdettua ruusukaalia, pintopapuja, babypinaattia sekä briejuustoa
Tiikeriravunpyrstöjä, kevyesti savustettuja kirsikkatomaatteja ja grillattua gem-salaattia
Loimulohta koivupäreellä, kurkku-lehtikaalisalaattia ja tilli -aiolia
Kokonaisena paahdettua kotimaista possun fileetä, juureslastuja sekä balsamicohelmiä
Bankin levain leipää ja vaahdotettua paahtovoita
Pääruoka
Paahdettua siikaa, maa-artisokkarisottoa ja saaristolaiskastiketta
(Buffet ilman pääruokaa hinta 49,00)
Jälkiruoka
Tahinilla maustettua suklaamoussea ja appelsiinikakkua
Pöytiin tarjoiltavat menut 1.8-31.12.2022
Pankinjohtaja 63,00
Loimulohirilletteä, paahdettua mantelibriossia ja kylmäsavustettua kirjolohenmätiä
Kotimaista härän sisäfileetä, Dauphine perunaa ja marsalakastiketta
Suklaa-pistaasileivos, aprikoosia ja ruususiirappia
Meklari 59,00 (pienempi hiilijalanjälki)
Kylmäsavustettua karitsanfileetä (Ahvenanmaalta), maa-artisokkaa ja rakuunapistou
Grillattua taimenta, glaseerattua fenkolia & tummaa sitruuna-inkiväärikastiketta
(Luvialla kasvatettua taimenta)
Mustaherukka parfait, punssikakkua & paahdettua valkosuklaata
Kamreeri 53,00 (vegaaninen)
Karamellisoitua kaskinaurista, pikkelöityjä kanttarelleja, syysomenaa ja misomajoneesia
Munakoiso-mustapapupihvi, puikulaperunakreemiä, lehtikaalia ja linssejä
Kaura-suklaa ganache, vadelmaa ja lakritsacrumble
Menut tarjoillaan vähintään 20 henkilön seurueille ja buffetit vähintään 50 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.