Ohita navigaatio

MENUT

Buffet menut 1.8-31.12.2022

Klassikko 63,00

Vihersalaattia ja versoja, sinappidressing
Myskikurpitsa-spelttisalaattia, persiljajuurta, kurpitsasiemeniä sekä kirveliä
Pieniä vuohenjuusto toasteja ja rosmariinihunajaa
Kylmäsavustettua kirjolohta ja fenkoli-kukkakaalipikkelssiä
Jäämeren katkarapuja, sahrami-limeaiolia ja haricot-aurinkokuivattutomaattisalaattia
Hauhalan hanhirilletteä, mantelibriossia & viikunachutney
Rosmariinifocacciaa ja chilihummusta

Pääruoka
Grillattua kotimaista härän flank steak, timjami-perunagratiinia sekä portviinikastiketta
(Buffet ilman pääruokaa 54,00)

Jälkiruoka
Vadelma pavlova, manteli crumblea & kanelikinuskia

Fressi 59,00

Vihersalaattia ja versoja, vadelmavinaigretteä
Savustettua munakoisoa, sahrami-manteli couscous sekä rucolapistou
Paahdettua ruusukaalia, pintopapuja, babypinaattia sekä briejuustoa
Tiikeriravunpyrstöjä, kevyesti savustettuja kirsikkatomaatteja ja grillattua gem-salaattia
Loimulohta koivupäreellä, kurkku-lehtikaalisalaattia ja tilli -aiolia
Kokonaisena paahdettua kotimaista possun fileetä, juureslastuja sekä balsamicohelmiä
Bankin levain leipää ja vaahdotettua paahtovoita

Pääruoka
Paahdettua siikaa, maa-artisokkarisottoa ja saaristolaiskastiketta
(Buffet ilman pääruokaa hinta 49,00)

Jälkiruoka
Tahinilla maustettua suklaamoussea ja appelsiinikakkua

Pöytiin tarjoiltavat menut 1.8-31.12.2022

Pankinjohtaja 63,00

Loimulohirilletteä, paahdettua mantelibriossia ja kylmäsavustettua kirjolohenmätiä


Kotimaista härän sisäfileetä, Dauphine perunaa ja marsalakastiketta


Suklaa-pistaasileivos, aprikoosia ja ruususiirappia

Meklari 59,00 (pienempi hiilijalanjälki)

Kylmäsavustettua karitsanfileetä (Ahvenanmaalta), maa-artisokkaa ja rakuunapistou


Grillattua taimenta, glaseerattua fenkolia & tummaa sitruuna-inkiväärikastiketta
(Luvialla kasvatettua taimenta)


Mustaherukka parfait, punssikakkua & paahdettua valkosuklaata

Kamreeri 53,00 (vegaaninen)

Karamellisoitua kaskinaurista, pikkelöityjä kanttarelleja, syysomenaa ja misomajoneesia


Munakoiso-mustapapupihvi, puikulaperunakreemiä, lehtikaalia ja linssejä


Kaura-suklaa ganache, vadelmaa ja lakritsacrumble

Menut tarjoillaan vähintään 20 henkilön seurueille ja buffetit vähintään 50 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.