Ohita navigaatio

MENUT

Buffetit 1.1.-31.12.2021

MENU KLASSIKKO 59,00

 Vihersalaattia ja versoja, piparjuurikastiketta

Paahdettuja timjamijuureksia ja kurpitsansiemeniä

Speltti-myskikurpitsasalaattia ja pikkelöityjä kauden sieniä

Hiillostettua jääkellarinlohta, fenkoli-kurkkusalaattia ja hovimestarinkastiketta

Kylmäsavustettua kirjolohenmätiä, siikatartar ja paahdettua perunarieskaa

Kananpoika&possupastrami galantiinia, marinoituja viikunoita ja kirveli-machesalaattia

Tomaattifocacciaa, sitruunaoliiviöljyä ja yrttilevitettä


Paahdettua härän ulkoseläkettä, valkosipulivoissa paahdettua perunaa ja neulapapuja sekä kuusenkerkkäaiolia


Britakakkua mustikoista ja tuorejuustosta

Buffet ilman pääruokaa
49,00

MENU FRESSI 55,00

Vihersalaattia ja versoja, rakuuna-dijonvinaigretteä

Karamellisoitua palsternakkaa ja keltajuurta, punajuurihummusta sekä mantelidukkah

Tiikerirapua ja riisinuudeleita sekä merilevällä maustettua kurkkua ja retikkaa

Lämminsavusiikaa ja teriyakilla maustettua kvinoaa

Sallalaista riimiporoa, maa-artisokkaa ja punajuurihelmiä

Maustepaahdettua kotimaista kalkkunanpaistia, savustettua särkeä ja Heikkilän luomukellarijuustoa

Levain patonkia ja vaahdotettua paahtovoita


Loimutettua siikaa, muhennettua kukkakaalia ja purjoa sekä siianmätikastiketta


Lakka-maitosuklaa panna cottaa ja hunaja-kauracrumblea

Buffet ilman pääruokaa
45,00

MENU MODERNI 52,00

Paahdettuja juureksia ja kurpitsansiemeniä sekä kurpitsansiemenöljyä

Fenkoli-porkkanasalaattia sekä granaattiomena vinaigretteä

Mouhijärven Willi wili-yrttijuustoa, vihersalaattia ja nokkospestoa

Paahdettua tattaria, varhaisperunoita ja pinaattia

Kimchipiirasta ja soijamarinoituja siitakesieniä

Tattarinuudeli-retikkasalaattia ja marinoitua punakaalia

Yrttifocacciaa ja ramiropaprikahummusta


           Kikhernekroketteja, kuminapaahdettuja perinneporkkanoita ja persiljapistouta


Mustikka-ruislesemuffinsseja sekä lakritsamousse

Buffet ilman pääruokaa

42,00

COCKTAILPALAT – 6,00 / kpl

Tataki-lohta ja Porkkanahummusta, paahdettua tattaria sekä mantelidukkah

Chipotle marinoitua tiikerirapua seesamkorista

Savumuikkurilletteä Åbyn näkkileivällä

Ilmakuivattua possunniskaa ja Mouhijärven Vilho-juustoa

Porosalamia, mustajuurta ja karpaloa

Hakaniemi punahomejuustoa ja omena-pistaasihilloketta


Mustaherukka-marenkitarteletti

SuklaaTäplän manteli-pähkinä tummasuklaa praliini

Macarons

Pöytiin tarjoiltavat menut 1.1.-31.12.2021

MENU KLASSIKKO 59,00

Jääkellarin kirjolohta, kylmäsavustettua kirjolohenmätiä ja maa-artisokkaa


Häränsisäfileepihvi, herkkutattia, puikulaperunaa ja portviinikastiketta


Suklaacremeaux, marinoitua viikunaa ja rapeaa kaakaocrumblea

MENU FRESSI 56,00

Kylmäsavustettua peuranfileetä, mustajuuri-suppilovahverosalaattia ja karpaloa


Loimutettua siikaa, kauden sieniä ja fenkolia sekä tilli beurre blanc


Tyrnicurdia, maitosuklaamousse ja lakritsa-kauragranolaa

MENU MODERNI 52,00

Karamellisoitua palsternakkaa, punajuuri-hummusta ja versosalaattia


Kikhernekroketti, lehtikaali-quinoahöystöä sekä soijavinaigretteä


Mustikka-ruislesemuffinssi ja lakritsakreemiä

Menut tarjoillaan vähintään 20 henkilön seurueille ja buffetit vähintään 50 henkilön seurueille.
Tarjoilut tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan.
Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.