Ohita navigaatio

Virtuaalistudio palvelee monipuolisesti

Sisters Studio yhteistyössä Tapahtumatalo Bankin kanssa tarjoaa erinomaiset puitteet vaikuttavien virtuaali- ja hybriditapahtumien toteuttamiseen.
Visuaalisesti näyttävä studio sisältää kaikki tarvittavat palvelut ja laadukkaan tekniikan onnistuneen tapahtumakokemuksen takaamiseksi. Sisters Studio on vuokrattavissa
All Inclusive -paketteina ja halutessasi voit ulkoistaa koko tapahtumatuotannon Sisters Inc.in ammattitaitoiselle tiimille.

Sisters Studiossa toteutat helposti korkeatasoisia tilaisuuksia. Monikäyttöinen ja muunneltava studio soveltuu virtuaalitapahtumien ohella niin 50 hengen hybriditoteutuksiin, kuin ennakkokuvauksiinkin. Käytössä on yhteensä 172m2 hyvin varusteltua studio- ja aulatilaa sekä ravintolapalvelut. Tapahtumatalo Bankin upeat tilaratkaisut virtuaalistudioon yhdistettynä mahdollistavat jopa 200 hengen hybriditapahtumien toteutuksen turvallisesti.

Vuokraa virtuaalistudio All Inclusive
Tarjoamme Sisters Studion käyttöösi aikaveloituksella. All Inclusive -paketit sisältävät mm. studion vuokran, tekniikan, brändättävän tapahtuma-alustan sekä Studio hostin. Lisäksi studion vuokraan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa. Studiossamme toteuttavien tapahtumien yhteydessä Sisters Inc.in ammattitaitoinen tiimi huolehtii tapahtuman sujuvuudesta ja varmistaa teknisten ratkaisujen toimivuuden.

All Day
Käyttöaika Klo 8-18 (10h) Hinta 7500 € + Alv


Half Day
Käyttöaika Klo 8-12 tai 13-18 (5h) Hinta 5500 € + Alv

Pyydä esittely tai varaa päivä tapahtumallesi!
LISÄTIEDUSTELUT JAVARAUKSET:
myynti@sisters.fi Puh. 045 135 0826 www.sisters.fi/sistersstudio