LUNCH CLUB –
HERKKUA ARKEEN!

Bank Lunch Club tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lounaskokonaisuuksia free flow -periaatteella. Valoisalla herkkutorilla valitset neljästä erilaisesta kategoriasta – maistuisiko sinulle tänään kotiruoka, wokki, salaatti ja keitto vai kasvisvaihtoehto? Tervetuloa terveellisen ja energisoivan lounaan äärelle!

LUNCH CLUB – LOUNAS 10,30€ 
AVOINNA ARKISIN KLO 11:00-14:00

TERVETULOA 

Lounas 10,30 sisältää yhden lämpimän ruuan, salaatin, leivän ja jälkiruuan sekä kahvin tai teen. Ruokajuomia ovat vesi, kivennäisvesi, luomumaito, luomupiimä ja kotikalja.

All inclusive -lounas 14,90 sisältää mahdollisuuden ottaa kaikkia pääruokia, keittoa, salaatteja sekä jälkiruoan ja juomat.
 


ERIKOISRUOKAVALIOMERKINNÄT

DIETARY INFORMATION

L           laktoositon / lactose free

G          gluteeniton / gluten free

VL        vähälaktoosinen / low lactose

VS        sis. valkosipulia / incl. garlic

Ruokalajien kohdalla on mainittu mikäli ne sisältävät yleisesti allergisoivia aineita kuten pähkinää, mantelia, selleriä, sieniä tai kalaa/äyriäisiä. Lisätietoja saat soittamalla keittiön kelloa!

Other common food allergens such as nuts, almonds, celery, mushrooms, fish and shellfish are marked on the menu. If you have any questions please ring the bell and kitchen staff will help you!


     

MAANANTAI 18.9. 
Karjalanpaistia ja perunamuhennosta (L,G)
Avokado-kylmäsavulohipastaa (L,VS)
Salaattibuffet ja pinaattikeittoa (L,G)
Suklaavohvelia (saattaa sisältää pähkinää. mantelia ja munaa) 

 

TIISTAI 19.9. 
Kuhaa Mannerheimin tapaan (L, kysy G)
Porsasta Satay sekä paistettua riisiä ja kasviksia (L,G,VS, sis.selleriä, pähkinää, herkkusieniä)
Kasvispyöryköitä ja kasvis-ohraa (L, selleriä, sis.muskottipähkinää)
Salaattibuffet ja lohikeittoa Cheekin tapaan (L,G)
Kinuskimoussea (kysy G)

 

KESKIVIIKKO 20.9. 
Sipulipihviä ja lohkoperunoita (L,G) 
Pasta Pollo al Limone (kanaa ja sitruunaa) (L)
Tofu-vihannespaistosta ja röstiperunaa (L,G,VS)
Salaattibuffet ja tattikeittoa (L,G)
Vadelmakiisseliä (L,G)

 

TORSTAI 21.9. 
Lammaspyöryköitä ja valkosipuliperunoita
Hot ´n spicy kalkkunaa ja nuudelia
Vihreä kasvis-thai curry ja paistettua halloumia sekä nuudelia
Salaattibuffet ja hernekeittoa 
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa

 

PERJANTAI 22.9. 
Street food buffet
Graavilohilaatikkoa
Nuudelisalaattia ja Pulled Oumph-soijaa
Salaattibuffet ja kookos-kanakeittoa
Mansikka-minttusmoothie




 

MONDAY 18.9.
Karelian meat stew with mashed potatoes (L,G)
Pasta with avocado and cold smoked salmon (L,garlic) 
Salad buffet and cream of spinach (L,G)
Chocolate waffle (might incl. nuts, almonds and egg)

 

TUESDAY 19.9. 
Breaded pike perch with horseradish butter and mushroom sauce (L, ask for G)
Pork Satay with fried rice and vegetables (L,G, Incl. garlic, nuts, celery and mushrooms)
Veggie balls with vegetables and barley (L, Incl. celery and ground nutmeg)
Salad buffet and salmon soup (L,G)
Caramel mousse (ask for G)

 

WEDNESDAY 20.9. 
Burger patties with fried onions and potato wedges (L,G)
Pollo al Limone - pasta with chicken and lemon (L)
Tofu and vegetable casserole with hash browns (L,G, Incl. garlic)
Salad buffet and cream of cep mushrooms (L,G)
Raspberry kissel (L,G)

 

THURSDAY 21.9. 
Lamb meat balls with garlic potatoes
Hot´n spicy turkey with noodles
Vegetarian green Thai curry with fried halloumi and noodles
Salad buffet and pea soup 
Pancake with whipped cream and jam

 

FRIDAY 22.9. 
Street food Buffet
Gravlax and potato casserole
Salad with pulled Oumph and noodles
Salad buffet and chicken soup with coconut
Strawberry and mint smoothie