BANK BUFFETIT  SYKSY 2017 – KEVÄT 2018
 

Menu Provence 57,00

Parsa-vuohenjuustotimbaalit ja timjami-marinoituja pikkutomaatteja

Punajuuriquinoaa ja marinoituja sieniä

Charcuterie: ilmakuivattua kinkkua, makkaraa ja riistaterriiniä

Kuhaterriiniä ja Pernod`lla maustettuja jättikatkaravun pyrstöjä

Maalaissalaattia yrttien kanssa grillatusta kananpojasta

Yrtti-vihersalaattia ja Dijon-sinappikastiketta

***

Grillattua härkää, vihreitä vihanneksia ja yrtti-voikastiketta

***

Konjakkisuklaamoussea ja mantelikakkua

(Buffet ilman pääruokaa 45,00)


 

Menu Oriental 56,00

Rapukakkuja ja nuoc cham-kastiketta

Linssi-kukkakaali-perunasalaattia intialaisittain

Seesamhärkää, krassia ja yuzu-majoneesia

Yakitori-kanavartaita ja soba-nuudelisalaattia

Vihannessamosat ja aprikoosichutney`tä

Poppadumeja ja naanleipää

Hummusta

***

Grillattua kananpoikaa ja inkiväärivihanneksia

***

Limepannacottaa ja minttumansikoita

(Buffet ilman pääruokaa 47,00)


 

Menu Home 57,00

Valikoima suomalaisia kaloja:

graavattua kotimaista kirjolohta, marinoitua hiillostettua siikaa ja savumuikkua

Pähkinäinen salaatti Mustaleima-juustosta ja paahdetusta päärynästä

Savuporoa, leipäjuustoa, lakkaa ja versosalaattia

Häränlihatartaria Bankin tapaan kotimaisesta häränpaistista

Pikkelöityjä sieniä ja retikkaa sekä yrttipaahdettuja juureksia ja ruohosipulikreemiä

***

Rypsiporsaan kareeta ja aurajuustolla gratinoituja vihanneksia

***

Puolukka-Britakakkua karamellikastikkeella

(Buffet ilman pääruokaa 45,00)


 

Muita pääruokavaihtoehtoja

(pääruoan hinta lisätään valitsemanne kylmän buffetin hintaan)

Ankka-aprikoosi-tagine ja kikherne-vihannespaistosta 13,00

Lammaskofta, jogurttikastiketta ja seesamperunoita 11,00

Paahdettua nieriää, sitruuna-valkoviinikastiketta ja tilli-perunakakkua 14,00


 

BANK MENUT   SYKSY 2017 – KEVÄT 2018
 

Cocktailpalat 

Tataki-lohta ja wasabikreemiä

Katkarapu-avokadocrostini

Savusilakkarilletteä Åbyn näkkileivällä

Seesamhärkää ja yuzu-majoneesia

Kylmäsavuporomoussea mallasleivällä

Parsaterriiniä ja tomaattia

Siianmätimoussella täytetty tuulihattu

Sienitartaria palttoonnapilla

Vuohenjuustopiirakkaa ja pähkinää

Mustaleima-juustoa ja vadelmaa

Kylmäsavulohisandwich

***

Suklaata ja marmeladia

Sitruunatarteletti

Macarons

Mantelikakkua

***

1kpl 6,00 / 4 kpl 22,00 / 6kpl 30,00 / 8 kpl 38,00

 

PÖYTIIN TARJOILTAVAT MENUT

Menu I 54,00

Savuankkasalaattia ja vadelmakastiketta

**

Paahdettua siikaa, hummerikastiketta ja persilja-perunamuffinssi

**

Konjakki-suklaamoussea ja mantelikakkua


 

Menu II 50,00

Parsa-vuohenjuustoterriiniä, marinoituja tomaatteja ja pinjansiemeniä

**

Grillattua jyväkananpoikaa, timjamikastiketta ja yrttirisottokroketti

**

Sitruunatorttua ja vadelmamoussea


 

Menu III 55,00

Rapukakku, korianteri-vihannessalaattia ja nuoc cham -kastiketta

**

Karitsan niskaa Garam masala, kuminalla maustettua tomaatti-jogurttikastiketta ja sitruuna-perunamuffinssi

**

Pistaasilehikäinen ja granaattiomenaa


 

Suomi 100 vuotta menu 58,00

Valikoima suomalaisia kaloja: graavia kotimaista kirjolohta, marinoitua hiillostettua siikaa, savumuikkua ja muikunmätimoussea sekä Maalahden limppua

**

Poronvasan paistia, puikulaperunamuffinssi ja tummaa puolukka-riistakastiketta

**

Lakritsivanukasta ja lakkakastiketta sekä vadelmavaahtokarkkia

                                                                               
                               

Väliruokavaihtoehtoja 6,00/annos

Hummerikeitto

Vihersalaatti

Sitruunasorbetti

Kotimainen juusto ja omena-pähkinäkompottia


 

Menut tarjoillaan vähintään 20 henkilön seurueille ja buffetit vähintään 50 henkilön seurueille. Tarjoilut tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan. Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.